Tapas

Gebakken garnalen in chili saus

Foe yong hai

Gon bao kai

Gefrituurde kip in zoetzure saus

Hei jiao beef

Garnalen op Thaise wijze met frise pikante saus

Saté ajam

Shui Zhu beef

Gado gado

Daging Roedjak

Gefrituurde pikante kip filet

Tofu pikant

Gegrilde pangafilet

Gegrilde zalm

Garnaal speciaal

Tie pan yaki beef

Gegrilde gamba's

Geroosterde Peking eend

Lamskotelet

Mosselen met kokosmelk in kerrie

Biefspiesjes

Kipspiesjes met citroengras

Spies van kopballetjes

Spies van gemarineerde lam

Spies van garnalen

Spies van yakitori

Gyoza (Japans pasteitje)

Yasai Tempura
(gefrituurde groenten)

Cha Sieuw (Geroosted varkensvlees) in ketjap saus

Spare ribs

Gegrilde courgette

Gegrilde champignons

Instagram

@AZIE_TAPAS

Huishoudelijke dienst / afwas medewerker(s) (M/V)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste & betrokken parttime huishoudelijke dienst / afwas medewerker(s).

Kernwoorden: Servicegericht, aanpakken, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Parttime Huishoudelijke dienst / afwas medewerker(s)

Taken en verantwoordelijkheden:
• Schoonmaken en eventueel desinfecteren van sanitaire voorzieningen.
• Schoonmaken van wanden, kasten, apparatuur e.d.
• Afwassen van serviesgoed en bestek m.b.v automatische was- / spoelmachine.
• Signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende.
• Verrichten van eenvoudig onderhoud.
• Intern transporteren van producten / goederen.
• Verrichten van overige, op functie betrekking hebbende werkzaamheden.

Functie-eisen:
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar
• Enthousiast
• Goede sociale vaardigheden
• Stressbestendig

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: personeel@azietapas.nl

 

Allround zelfstandig medewerker bediening (M/V)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers bediening in fulltime of parttime dienstverband.

Kernwoorden: gastheer / gastvrouwschap, servicegericht, aanpakken, passie, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Zelfstandig medewerker Bediening, fulltime, parttime & weekend (m / v)

Taken en verantwoordelijkheden:
• Ontvangen en placeren van gasten
• Gereedmaken van bestellingen.
• Serveren van gerechten / dranken.
• Raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten.
• Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening (o.a. verzorgen mise en place).
• Bijdragen aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening
• Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen het restaurant en bar
• Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak

Functie-eisen:
• Gastheer / gastvrouw
• Representatief
• All-round restauratieve ervaring
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Creatief en enthousiast
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: personeel@azietapas.nl

 

Zelfstandig werkende koks (M/V)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken zelfstandig werkende koks in fulltime of parttime dienstverband.

Kernwoorden: Servicegericht, passie, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Zelfstandig werkende koks

Taken en verantwoordelijkheden:

• Bereiden van gerechten / gerechtgedeelten volgens recept en planning.
• Bewaken / controleren van de kwaliteit.
• Verzorgen van de mise en place.
• Doorgeef-gereed maken van bestellingen.
• Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half) fabrikaten.
• Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines.
• Raadplegen van de leidinggevende over bijzondere wensen van gasten.
• Bijdragen aan de ontwikkeling van recepten, garnituren.
• Participatie aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening.
• Ondersteuning bediening bij banquetting activiteiten.
• Assisteren bij het ontvangen en opslaan van goederen.
• Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen de keuken.
• Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak

Functie-eisen:

• Gedegen produkt- en warenkennis
• All-round culinaire ervaring inclusief banqueting
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Organisatorisch sterk en stressbestendig
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Creatief en enthousiast
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar
• Representatief

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: personeel@azietapas.nl