André Rieu

André Rieu
Zomeravondconcerten

Culinair genieten met uitzicht op het podium!

Data

  • Donderdag 07 juli 2022 vervangt 01 juli 2021, vervangt 02 juli 2020
  • Vrijdag 08 juli 2022 vervangt 02 juli 2021, vervangt 03 juli 2020
  • Zaterdag 09 juli 2022  vervangt 03 juli 202, vervangt 04 juli 2020
  • Zondag 10 juli 2022 vervangt 04 juli 2021 vervangt 05 juli 2020
  • Donderdag 14 juli 2022 vervangt 08 juli 2021, vervangt 09 juli 2020
  • Vrijdag 15 juli 2022 vervangt 09 juli 2021, vervangt 10 juli 2020
  • Zaterdag 16 juli 2022 vervangt 10 juli 2021, vervangt 11 juli 2020
  • Zondag 17 juli 2022 vervangt, 11 juli 2021 vervangt 12 juli 2020
  • Donderdag 21 juli 2022 vervangt 15 juli 2021, vervangt 16 juli 2020
  • Vrijdag 22 juli 2022 vervangt16 juli 2021 vervangt 17 juli 2020
  • Zaterdag 23 juli 2022 vervangt 17 juli 2021 vervangt 18 juli 2020
  • Zondag 24 juli 2022 vervangt 18 juli 2021 vervangt 19 juli 2020
  • Vrijdag 29 juli 2022 vervangt 23 juli 2021
  • Zaterdag 30 juli 2022 vervangt 24 juli 2021

Menu

Update Vrijthofconcerten 2021

Beste Gasten,

De traditionele openluchtconcerten van Andre Rieu zullen na 2 jaar van afwezigheid op het Vrijthof in juli 2022 weer worden georganiseerd.

De Concertarrangementen voor 2020 / 2021 zijn gewoon geldig voor de openluchtconcerten in juli 2022.
U zult hiervoor t.z.t. nieuwe tickets ontvangen. Wij zullen u tijdig over de procedure informeren hoe de oude tickets van 2020 kunnen worden omgeruild.

In het dataoverzicht vindt u alle concertdata van 2020 en 2021 met de vervangende concertdata van 2022.

Beschikbare Concertarrangementen Andre Rieu 2022

De prijs voor het concertarrangement bedraagt: € 114,50 per persoon (inclusief diner (exclusief dranken) en inclusief administratiekosten)

U kunt enkel kaarten bestellen via de  website: [email protected]

Op donderdag 14 en 21 juli ’22 zijn geen tickets meer beschikbaar.

Het is het streven van het orkest Andre Rieu om u te laten genieten van de klassieke muziek, wals, salonmuziek, operette, soundtracks en popmuziek.

Voor de medewerkers van restaurant Azië Tapas (Vrijthof 11) is ’t het streven om u voorafgaand maar ook tijdens de pauze van het concert buiten op het terras te laten genieten van verschillende culinaire geneugten.

Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op het podium.

De Andre Concertavonden vormen een geweldig samenspel van zowel culinair als muzikaal genieten.

genieten van 10:30 tot 22:30

LUNCH

12:00 – 16:00

ALL YOU CAN EAT

16:00 – 22:30

PARKEREN

direct onder Vrijthof

Instagram

@AZIE_TAPAS

Schuiven naar boven

Huishoudelijke dienst / afwas medewerker(s) (M/V)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste & betrokken parttime huishoudelijke dienst / afwas medewerker(s).

Kernwoorden: Servicegericht, aanpakken, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Parttime Huishoudelijke dienst / afwas medewerker(s)

Taken en verantwoordelijkheden:
• Schoonmaken en eventueel desinfecteren van sanitaire voorzieningen.
• Schoonmaken van wanden, kasten, apparatuur e.d.
• Afwassen van serviesgoed en bestek m.b.v automatische was- / spoelmachine.
• Signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende.
• Verrichten van eenvoudig onderhoud.
• Intern transporteren van producten / goederen.
• Verrichten van overige, op functie betrekking hebbende werkzaamheden.

Functie-eisen:
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar
• Enthousiast
• Goede sociale vaardigheden
• Stressbestendig

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: [email protected]

 

Allround zelfstandig medewerker bediening (M/V)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers bediening in fulltime of parttime dienstverband.

Kernwoorden: gastheer / gastvrouwschap, servicegericht, aanpakken, passie, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Zelfstandig medewerker Bediening, fulltime, parttime & weekend (m / v)

Taken en verantwoordelijkheden:
• Ontvangen en placeren van gasten
• Gereedmaken van bestellingen.
• Serveren van gerechten / dranken.
• Raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten.
• Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening (o.a. verzorgen mise en place).
• Bijdragen aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening
• Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen het restaurant en bar
• Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak

Functie-eisen:
• Gastheer / gastvrouw
• Representatief
• All-round restauratieve ervaring
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Creatief en enthousiast
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: [email protected]

 

Zelfstandig werkende koks (M/V)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken zelfstandig werkende koks in fulltime of parttime dienstverband.

Kernwoorden: Servicegericht, passie, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Zelfstandig werkende koks

Taken en verantwoordelijkheden:

• Bereiden van gerechten / gerechtgedeelten volgens recept en planning.
• Bewaken / controleren van de kwaliteit.
• Verzorgen van de mise en place.
• Doorgeef-gereed maken van bestellingen.
• Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half) fabrikaten.
• Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines.
• Raadplegen van de leidinggevende over bijzondere wensen van gasten.
• Bijdragen aan de ontwikkeling van recepten, garnituren.
• Participatie aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening.
• Ondersteuning bediening bij banquetting activiteiten.
• Assisteren bij het ontvangen en opslaan van goederen.
• Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen de keuken.
• Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak

Functie-eisen:

• Gedegen produkt- en warenkennis
• All-round culinaire ervaring inclusief banqueting
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Organisatorisch sterk en stressbestendig
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Creatief en enthousiast
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar
• Representatief

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: [email protected]