Onze menukaarten

Kom genieten bij restaurant Azië Tapas, Vrijthof 11 in Maastricht!
Bekijk hier onze uitgebreide lunch-, diner-, en wijnkaarten en ontdek de veelzijdige keuken van ons restaurant.
Er zijn veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld All You Can Eat voor 2 uur, reserveer nu!
Heeft u een allergie? Meld het ons!

2 uur

All you can eat

Prijzen

Maandag t/m woensdag € 25,95

Donderdag t/m zondag (en feestdagen) € 27,95

3 t/m 11 jaar € 1,85 per levensjaar

0 t/m 2 jaar gratis

Hoe werkt het all you can eat concept?

Veel gestelde vragen

De volgende ronde kan pas besteld worden als de vorige is geconsumeerd.

All you can eat wordt enkel per tafel gereserveerd.

Indien u geen all you can eat arrangement heeft is het niet mogelijk om enkel een consumptie te bestellen.

Één rekening per tafel; rekening splitsen is niet mogelijk.

Om verspilling tegen te gaan zijn wij genoodzaakt om restanten in rekening te brengen € 2,- per sushi € 3,- per tapas. Het is niet mogelijk om restanten mee te nemen.

Keuken sluit om 22:30 uur. Laatste ronde 22:15 uur.

Heeft u een allergie? Laat ons dit weten!

Dinerkaart

Lunchkaart

Bento veggi

Bento Peking eend

Bento yaki beef

Bento chili garnalen

Bento Peking eend

Bento sushi & maki

Bento sashimi sake

Poké bowl chicken

Bento tempura

Poké bowl salmon

Poké bowl veggi

Ebi tempura maki

Pikante ossenhaas maki

Yakitori maki

Regenboog maki

Pikante tonijn maki

Dragon maki

Unagi ebi maki

Zalm maki deluxe

Vegetarische maki

California maki

Salades

Rundercarpaccio

Parmezaanse kaas, olijven, kappertjes, pijnboompitten en truffelmayonaise

Vrijthof 11

biefstukreepjes, scampi, paprika, rode ui, taugé en teriyakisaus

Pikante kipfilet

cashewnoten en ananas

Warme lunch

12-Uurtje

uitsmijter ham/kaas, vleeskroket en tomatensoepje

Uitsmijter

ham/kaas

Boeren omelet

met brood

Twee Kwekkeboom rundvleeskroketten

met brood of frites

Kip saté

met brood of frites

Schnitzel

met champignonroomsaus en frites

Spaghetti ai olio

Spaghetti ai olio met scampi’s

Bittergarnituur

Ambachtelijke bitterballen

8 stuks

Mini Loempia’s

10 stuks

Bittergarnituur Holland

16 stuks
bitterballen, mini frikandellen nasi- en bamihapjes

Bittergarnituur Azië

16 stuks
assorti van hapjes uit het verre Oosten

Broodjes
wit of bruin

Gezond

Brie

met honing en walnoten

Gegrilde kip

met cocktailsaus en sla, gegratineerd met kaas

Kipgyros

met tzatziki

Rundercarpaccio

met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en kappertjes, afgewerkt met truffel mayonaise

Croques

Monsieur

ham/kaas

Hawaï

ham/kaas en ananas

Soep

Gegratineerde uiensoep

Grootmoeders tomatensoep

Voor de kleintjes

Frites & Snack

met mayonaise kipnuggets of kroket of frikandel

Homemade Burgers

All American Burger

100% rundvlees (200gr) met bacon en kaas en smokey hot cocktail saus

Italian Burger

100% rundvlees (200gr) oversmolten met tomaat, mozzarella en tomatenchutney

Wijnkaart

Laroche Terret

Kronenland

Sauvignon Blanc Reserva, Agustinos

Mâcon-Lugny, Les Coteaux des Anges, vin de Bourgogne

Domäne Wachau, Grüner Veltliner, Dürnstein

Laroche Chablis

Laroche Rosé De La Chevalière

Laroche Grenache Rouge

Ruffino, Chianti Superiore Il Leo

Vina Baroja Reserva, Rioja Alavesa, Heredad de Baroja

Instagram

@AZIE_TAPAS

Huishoudelijke dienst / afwas medewerker(s) (M/V)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste & betrokken parttime huishoudelijke dienst / afwas medewerker(s).

Kernwoorden: Servicegericht, aanpakken, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Parttime Huishoudelijke dienst / afwas medewerker(s)

Taken en verantwoordelijkheden:
• Schoonmaken en eventueel desinfecteren van sanitaire voorzieningen.
• Schoonmaken van wanden, kasten, apparatuur e.d.
• Afwassen van serviesgoed en bestek m.b.v automatische was- / spoelmachine.
• Signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende.
• Verrichten van eenvoudig onderhoud.
• Intern transporteren van producten / goederen.
• Verrichten van overige, op functie betrekking hebbende werkzaamheden.

Functie-eisen:
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar
• Enthousiast
• Goede sociale vaardigheden
• Stressbestendig

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: personeel@azietapas.nl

 

Allround zelfstandig medewerker bediening (M/V)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers bediening in fulltime of parttime dienstverband.

Kernwoorden: gastheer / gastvrouwschap, servicegericht, aanpakken, passie, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Zelfstandig medewerker Bediening, fulltime, parttime & weekend (m / v)

Taken en verantwoordelijkheden:
• Ontvangen en placeren van gasten
• Gereedmaken van bestellingen.
• Serveren van gerechten / dranken.
• Raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten.
• Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening (o.a. verzorgen mise en place).
• Bijdragen aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening
• Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen het restaurant en bar
• Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak

Functie-eisen:
• Gastheer / gastvrouw
• Representatief
• All-round restauratieve ervaring
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Creatief en enthousiast
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: personeel@azietapas.nl

 

Zelfstandig werkende koks (M/V)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken zelfstandig werkende koks in fulltime of parttime dienstverband.

Kernwoorden: Servicegericht, passie, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Zelfstandig werkende koks

Taken en verantwoordelijkheden:

• Bereiden van gerechten / gerechtgedeelten volgens recept en planning.
• Bewaken / controleren van de kwaliteit.
• Verzorgen van de mise en place.
• Doorgeef-gereed maken van bestellingen.
• Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half) fabrikaten.
• Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines.
• Raadplegen van de leidinggevende over bijzondere wensen van gasten.
• Bijdragen aan de ontwikkeling van recepten, garnituren.
• Participatie aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening.
• Ondersteuning bediening bij banquetting activiteiten.
• Assisteren bij het ontvangen en opslaan van goederen.
• Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen de keuken.
• Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak

Functie-eisen:

• Gedegen produkt- en warenkennis
• All-round culinaire ervaring inclusief banqueting
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Organisatorisch sterk en stressbestendig
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Creatief en enthousiast
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar
• Representatief

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: personeel@azietapas.nl