Onze menukaarten

Kom genieten bij restaurant Azië Tapas, Vrijthof 11 in Maastricht!
Bekijk hier onze uitgebreide lunch- en dinerkaart en ontdek de veelzijdige keuken van ons restaurant.
Er zijn veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld All You Can Eat voor 2,5 uur, reserveer nu!
Heeft u een allergie? Meld het ons!

ALL YOU CAN EAT

2,5 uur

Maandag t/m woensdag
€ 30,95

Donderdag t/m zondag (en feestdagen)
€ 32,95

3 t/m 10 jaar
€ 1,95 per levensjaar

0 t/m 2 jaar
gratis

Let op: reserveren alleen mogelijk via onze website

Ben je verhinderd? Graag je reservering annuleren via de bevestigingsmail.

KERST ARRANGEMENT 2023

2,5 uur

Kerst arrangement (24, 25, 26 dec)
€ 38,50 p.p.

3 t/m 11 jaar
€ 2,00 per levensjaar

0 t/m 2 jaar
gratis

Let op: reserveren alleen mogelijk via onze website

Hoe werkt het all you can eat concept?

Veel gestelde vragen

De volgende ronde kan pas besteld worden als de vorige is geconsumeerd.

All you can eat wordt enkel per tafel gereserveerd.

Indien u geen all you can eat arrangement heeft is het niet mogelijk om enkel een consumptie te bestellen.

Één rekening per tafel; rekening splitsen is niet mogelijk.

Om verspilling tegen te gaan zijn wij genoodzaakt om restanten in rekening te brengen € 2,- per sushi € 3,- per tapas. Het is niet mogelijk om restanten mee te nemen.

Keuken sluit om 22:30 uur. Laatste ronde 22:15 uur.

Heeft u een allergie? Laat ons dit weten!

Allround zelfstandig medewerker bediening (M/V)

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers bediening in fulltime of parttime dienstverband.

Kernwoorden: gastheer / gastvrouwschap, servicegericht, aanpakken, passie, energie, flexibel en commitment.

Functieprofiel: Zelfstandig medewerker Bediening, fulltime, parttime & weekend (m / v)

Taken en verantwoordelijkheden:
• Ontvangen en placeren van gasten
• Gereedmaken van bestellingen.
• Serveren van gerechten / dranken.
• Raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten.
• Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening (o.a. verzorgen mise en place).
• Bijdragen aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening
• Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen het restaurant en bar
• Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak

Functie-eisen:
• Gastheer / gastvrouw
• Representatief
• All-round restauratieve ervaring
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Flexibel en teamgericht
• Bent een harde werker en weet van aanpakken
• Creatief en enthousiast
• Servicegericht en gastvriendelijk
• Discipline en betrouwbaar

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform de Horeca-CAO

Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: [email protected]