Taken en verantwoordelijkheden: • Schoonmaken en eventueel desinfecteren van sanitaire voorzieningen. • Schoonmaken van wanden, kasten, apparatuur e.d. • Afwassen van serviesgoed en bestek m.b.v automatische was- / spoelmachine. • Signaleren van problemen met apparatuur en de voortgang aan leidinggevende. • Verrichten van eenvoudig onderhoud. • Intern transporteren van producten / goederen. • Verrichten van overige, op functie betrekking hebbende werkzaamheden.
Functie-eisen: • Flexibel en teamgericht • Bent een harde werker en weet van aanpakken • Servicegericht en gastvriendelijk • Discipline en betrouwbaar • Enthousiast • Goede sociale vaardigheden • Stressbestendig
Arbeidsvoorwaarden Salaris conform de Horeca-CAO
Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: personeel@azietapas.nl
Allround zelfstandig medewerker bediening (M/V)
Wij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers bediening in fulltime of parttime dienstverband.
Taken en verantwoordelijkheden: • Ontvangen en placeren van gasten • Gereedmaken van bestellingen. • Serveren van gerechten / dranken. • Raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten. • Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening (o.a. verzorgen mise en place). • Bijdragen aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening • Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen het restaurant en bar • Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak
Functie-eisen: • Gastheer / gastvrouw • Representatief • All-round restauratieve ervaring • Goede communicatieve en sociale vaardigheden • Flexibel en teamgericht • Bent een harde werker en weet van aanpakken • Creatief en enthousiast • Servicegericht en gastvriendelijk • Discipline en betrouwbaar
Arbeidsvoorwaarden Salaris conform de Horeca-CAO
Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: personeel@azietapas.nl
Zelfstandig werkende koks (M/V)
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken zelfstandig werkende koks in fulltime of parttime dienstverband.
Kernwoorden: Servicegericht, passie, energie, flexibel en commitment.
Functieprofiel: Zelfstandig werkende koks
Taken en verantwoordelijkheden:
• Bereiden van gerechten / gerechtgedeelten volgens recept en planning. • Bewaken / controleren van de kwaliteit. • Verzorgen van de mise en place. • Doorgeef-gereed maken van bestellingen. • Controleren en verantwoorden van verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half) fabrikaten. • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines. • Raadplegen van de leidinggevende over bijzondere wensen van gasten. • Bijdragen aan de ontwikkeling van recepten, garnituren. • Participatie aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening. • Ondersteuning bediening bij banquetting activiteiten. • Assisteren bij het ontvangen en opslaan van goederen. • Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen de keuken. • Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak
Functie-eisen:
• Gedegen produkt- en warenkennis • All-round culinaire ervaring inclusief banqueting • Goede communicatieve en sociale vaardigheden • Organisatorisch sterk en stressbestendig • Flexibel en teamgericht • Bent een harde werker en weet van aanpakken • Creatief en enthousiast • Servicegericht en gastvriendelijk • Discipline en betrouwbaar • Representatief
Arbeidsvoorwaarden Salaris conform de Horeca-CAO
Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: personeel@azietapas.nl