Taken en verantwoordelijkheden: • Ontvangen en placeren van gasten • Gereedmaken van bestellingen. • Serveren van gerechten / dranken. • Raadplegen van de leidinggevende of de keuken over bijzondere wensen van gasten. • Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening (o.a. verzorgen mise en place). • Bijdragen aan de ontwikkeling van een professionele, klantgerichte dienstverlening • Zelfstandig verrichten van voorkomende werkzaamheden binnen het restaurant en bar • Attent zijn op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, ARBO, HACCP, persoonlijke hygiëne en schoonmaak
Functie-eisen: • Gastheer / gastvrouw • Representatief • All-round restauratieve ervaring • Goede communicatieve en sociale vaardigheden • Flexibel en teamgericht • Bent een harde werker en weet van aanpakken • Creatief en enthousiast • Servicegericht en gastvriendelijk • Discipline en betrouwbaar
Arbeidsvoorwaarden Salaris conform de Horeca-CAO
Geïnteresseerd in deze functie? Mail je sollicitatiebrief met C.V. naar: [email protected]